Tri-Ply Pannen Speciaal Voor
Inductie Koken Voor Enorm
Veel Inductie Kookplezier...!

Tri-PlyTri-Ply Pannen Zijn Niet Alleen Fraai, Doch De Drielaags Tri-Ply Pannen Werken Geniaal Goed...!

Over Tri-Ply pannen:

Tri-Ply pannen uit drie lagen metaal, de buitenzijde is van roestvrijstaal, de tussenliggende laag van de Tri-Ply pannen is van extreem goed gelijdend gietalluminium, en de binnenzijde van de Tri-Ply pan is weer van roestvrijstaal.
 
Het grote voordeel van Tri-Ply pannen is hierdoor de extreem goede geleiding, de Tri-Ply pannen worden aan de zijkanten van de pan dus ook heet. Hierdoor koeken Tri-Ply pannen veel minder snel aan, en wordt uw gerecht in de Tri-Ply pannen veel gelijkmatiger heet. (zie ook de Tri-Ply afbeelding)
 
Tri-Ply pannen zijn niet echt goedkoop, maar de Tri-Ply pannen gaan heel erg lang mee en zijn veelal voorzien van 10 jaar Tri-Ply garantie.
 
tri-plyAls u kookt met Tri-Ply pannen dat geeft dit echt een groot kookplezier, het is wel even wennen met Tri-Ply want het gaat veel sneller, en je kunt je kookzone op een veel lagere stand gebruiken met Tri-Ply.
 
U kookt met Tri-Ply pannen dus sneller, maar u bespaart bovendien zomaar tot een 30 % energie met Tri-Ply pannen.

KLIK HIER OM ALLE TRI-PLY PANNEN TE ZIEN !!

Ter Introductie in worden de Tri-Ply pannen echtra Tri-Plyvoordelig aangeboden. De Tri-Ply pannen zullen uw kookplezier met grote mate verhogen. De Tri-Ply pannen zien ern niet alleen schitterd uit, doch besparen deze ca. 30% kooktijd en meer dan 30% energie.

Als gezegd worden de Tri-Ply pannen uit de Sans Souci Selection op dit moment, ter introductie, extra scherp aangeboden, verderop vindt u de link naar de prijzen van genoemde Tri-Ply pannen.

Gegevens t.a.v. Tri-Ply pannen:
* Tri-Ply pannen zijn voorzien van drie lagen, buitenste en binnenste zijde 18/10 rvs, en daartussen in geleidend giet alluminium.
* Tri-Ply pannen met een unieke warmteverdeling, bespaart kooktijd en energie, en bakt dus veel minder snel aan.
* Tri-Ply pannen roesten niet, ook niet in de vaatwasser!
* Tri-Ply pannen bodem blijft vlak ook na vele jaren.
* Tri-Ply pannen zijn voor proffessionele koks!
* Tri-Ply pannen hebben ergonomische en geisoleerde handgrepen.
* Tri-Ply pannen hebben ronde hoeken, gemakkelijk met het roeren.
* Tri-Ply pannen hebben een schaal aanduiding aan de binnenkant.
* Tri-Ply pannen met 10 jaar garantie op fabrieksfouten (normaal gebruik)

Tri-Ply kook en gebruik advies:

• Tri-Ply pannen op de warmtebron zetten en deze heet laten worden.
• Olie of boter (olie is beter, kan heter worden) in de Tri-Ply pan verwarmen.
• Het vlees (of gerecht) dicht laten schroeien in de Tri-Ply pan.
• Daarna pas beginnen met het omroeren, wokken, van het Tri-Ply gerecht.
• De warmtebron onder de Tri-Ply pannen kan op tijd iets lager gezet worden door de goede geleiding van Tri-Ply. Hierin moet u even de beste temperatuur zien te vinden.
• Om krom trekken te voorkomen, de hete Tri-Ply pannen na gebruik laten afkoelen en niet direct met koud water in contact brengen.
• Warm de Tri-Ply pan rustig op en laat deze fijn op temperatuur komen.
• Strooi evt. wat zout in de Tri-Ply pan laat deze oplossen, maak de Tri-Ply pan hierna schoon met een servet of keukenrol. En doe daarna de olie of boter in de Tri-Ply pan.
• De warmtebron onder de Tri-Ply pannen kan op tijd iets lager gezet worden door de goede geleiding van Tri-Ply. Hierin moet u even de beste temperatuur zien te vinden.

KLIK HIER OM ALLE TRI-PLY PANNEN TE ZIEN !!

OOK ALLE GEHEIMEN OVER INDUCTIE KOKEN TE Winductie kokenETEN KOMEN,
EN ENERGIE EN GELD BESPAREN ?